SON SINIF ÖĞRENCİLERİNE VERİLECEK İSTEĞE BAĞLI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ İLE İLGİLİ DUYURU

Yükseköğretim Genel Kurulu'nun 29.12.2022 tarihli toplantısında alınan, Öğretmen yetiştiren fakülteler dışında formasyon eğitimi alınabilen alanlarda örgün eğitim ve öğretim süresi içinde pedagojik formasyon eğitiminin verilmesi hakkındaki karara ilişkin olarak Üniversitemiz Senatosunun 01/02/2023 tarihli toplantısında alınan kararı ile 2022-2023 eğitim öğretim bahar yarıyılında Pedagojik formasyon eğitimi seçmeli derslerinin sadece son sınıf lisans öğrencileri için uygulanmasına, ara sınıfta yer alan lisans öğrencilerine ise üçüncü yarıyıldan başlanması koşuluyla 2023-2024 eğitim öğretim yılından itibaren uygulanmasına karar verilmiştir.
-Pedagojik Formasyon Eğitimi Dersleri isteğe bağlı seçmeli derslerdir. Alınması zorunlu değildir.!
-2022-2023 öğretim yılı bahar döneminde, aşağıda listede yer alan programlarda kayıtlı Üniversitemiz son sınıf öğrencilerine yönelik uygulanacak olan Pedagojik Formasyon Eğitimi Programına başvurmak isteyen öğrencilerimizin en geç 10/02/2023 Cuma günü mesai saati bitimine kadar kayıtlı olduğu Fakülte/Yüksekokula dilekçelerini teslim etmeleri gerekmektedir.

Duyuru için tıklayınız.

Bu içerik 06.02.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 255 kez okundu.